Jobba hos oss

Två människor fikar i en soffa

Vad kul att du är intresserad av Soleil! Vi är alltid på span efter drivna och duktiga personer som vill utvecklas med oss. Hör av dig om du också gillar att hjälpa kunder att skapa bättre digitala relationer med de bästa och smartaste digitala verktygen.

Lediga tjänster just nu

Junior webbutvecklareVerksamhetsutvecklare

WebbutvecklareProjektledare

Skicka in en spontanansökan!

Vi är alltid intresserade av bra personer som kompletterar oss och det vi gör. Älskar du webbutveckling så är du varmt välkommen att skicka in en ansökan. Vi är speciellt nyfikna på dig som har tidigare erfarenhet från SiteVision och/eller Microsoft 365.

Skicka med ditt CV och ett personligt brev, så återkommer vi om det finns en öppning hos oss. Genom att skicka in CV och ett personligt brev samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Skicka in en spontanansökan

Soleil som arbetsplats

Vi har tre ord som vi tycker beskriver Soleil som arbetsplats: kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det genomsyrar vårt sätt att jobba, vårt sätt att vara och vad som är viktigt för oss som kollegor. Även andra påpekar att vi verkar ha kul och utvecklas, både som experter, konsulter och som företag. Och så vinner vi ju priser och utmärkelser förstås.

Hos oss arbetar en skön blandning utvecklare, digitala strateger, projektledare, IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare och kommunikatörer. Delar du vår vision om trivsel och trygghet i det digitala vore det kul att ses!

Eller som en av oss en gång sa:

Soleil ger mig möjlighet att bli den jag vill vara.

Hos oss får du:

  • Roliga och utmanade arbetsuppgifter.
  • Sköna jobbarkompisar.
  • Arbeta med avancerad teknik i framkant.
  • Stora möjligheter till utveckling.
  • Bra förmåner och anställningsvillkor.
  • Stort förtroende och tillit med eget ansvar.
  • Arbeta i moderna lokaler i centrala Karlstad.
Soleils medarbetare på blodomloppet

Kontakt