Vardagseffektivitet i det digitala

Att vara effektiv i den digitala världen kan vara svårt. Parallellt med möten och en lång rad aktiviteter plingar diverse digitala system och telefoner på ett stressande sätt. För att hjälpa dig har vi tagit fram en kurs. I vår utbildning "Vardagseffektivitet i det digitala" ger vi konkreta tips på hur du kan arbeta mer strukturerat, bli mer produktiv och samtidigt minska den digitala stressen.

För dig som arbetar digitalt och vill minska stressen

Vår utbildning vänder sig till dig som tillbringar en stor del av arbetsdagen framför datorn och som ofta upplever att det digitala livet stressar.

Under utbildningen går vi igenom konkreta tips och handfasta råd som hjälper dig att skapa struktur för en lugnare men mer produktiv arbetssituation.

Utbildningen är en heldag och fokuserar på hur du kan

  • Skapa förutsättningar för att arbeta mer fokuserat.
  • Skapa överblick över dina uppgifter och åtaganden.
  • Utnyttja verktyg och stöd för att kunna prioritera.
  • Planera ditt arbete för att använda tid och energi på bästa sätt.
  • Undvika tidstjuvar.
  • Sätta upp riktlinjer som gör dig och din organisation mer effektiv.

Vi skräddarsyr också utbildningar så de passar just er.

anmäl intresse för utbildning i vardagseffektivitet

Kompletterande coaching

När du har gått utbildningen kan det vara bra att få stöd för att upprätthålla de nya vanorna. Våra utbildare kan ge individuellt stöd och coaching. Vi hjälper dig då att använda kunskaperna och komma igång med ett nytt arbetssätt för just dina behov och din arbetssituation.

Workshop för ledningsgruppen

För att få ännu mer effekt i organisationen eller arbetsgruppen är det bra om ledningen fattar beslut om riktlinjer som underlättar det nya arbetssättet. För att få hjälp och stöd att utforma dessa riktlinjer föreslår vi en workshop för ledningsgruppen.

anmäl intresse för utbildning i vardagseffektivitet

Vill du veta mer om vardagseffektivitet

För dig som vill veta mer om vardagseffektivitet finns vår e-bok, vårt webinarie och vår podcast.

Lyssna på podcasten

Lyssna här på webbplatsen

Klicka på play-knappen och lyssna direkt från webbplatsen.

Lyssna i mobiltelefonen

Har du en iPhone eller iPad kan du lyssna i den förinstallerade appen Podcaster. Har du en Android kan du lyssna i appen Acast. Självklart fungerar andra appar också, både för iPhone och Android. 

I appen söker du efter "Soleils podcast", sedan är det bara att sätta igång och lyssna. Välj gärna att prenumerera, då får du automatiskt veta när det kommer nya avsnitt.


Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig


Kontakt