Webbutvecklare

Vi är ett familjärt företag där du kommer att jobba nära besluten. På jobbet värderar vi trivsel, att ha kul och personlig utveckling allra högst. Du erbjuds flexibla arbetstider, goda personalförmåner samt en möjlighet att sitta i fina lokaler mitt i centrala Karlstad.

Om rollen

Du kommer att tillhöra ett glatt gäng med ca 40 medarbetare där du kommer jobba tätt tillsammans med andra utvecklare, UX-designers, projektledare med flera. I rollen som webbutvecklare kommer du att förvalta och utveckla digitala verktyg som exempelvis webbplatser och intranät i Sitevision och Microsoft 365. Tekniker som används är bland annat JavaScript, HTML och CSS med ramverk så som Svelte, Vue och React.

Du kommer att jobba i projekt nära kund där du själv är delaktig i kundmöten samt för dialog med kund i utvecklingsfasen. I denna roll har du möjlighet att ta ett stort eget ansvar och vara delaktig i att ta fram nya förslag och lösningar.

Soleil tycker att det är roligt att utvecklas och vill ligga i framkant med ny teknik så här erbjuds du möjligheten att utvecklas i din takt och vara med och påverka hur du vill utvecklas framåt.

Din kompetens

Vi söker dig som har jobbat som webbutvecklare i minst 2 år och har erfarenhet av JavaScript, HTML och CSS. Det är meriterande om du har erfarenhet av CMS. Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom webbutveckling.

Praktisk information

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Hösten 2021
Placeringsort: Karlstad eller Örebro

Ansökan

För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av oss på Soleil. Men har du frågor kan du kontakta Sofia Urby via e-post sofia@procruitment.se eller telefon 073-531 19 25.

Rasmus kickade igång karriären på Soleil med examensjobb

- nu är han ansvarig utvecklare i sina projekt

Caroline - skickade in en spontan jobbansökan

Nu är hon en av utvecklarna i teamet. Uppskattas av kunderna för sitt specialintresse inom CSS och stilsäker design.

Samuel och Filip - vassa webbutvecklare hos Soleil

- får alltid stort förtroende hos kunderna!

Fler lediga tjänster

- vi söker dig som är passionerad av digitala lösningar och vill få våra kunder att nå sina mål

Kontakt